EDİRNE / SÜLOĞLU - Süloğlu İlkokulu

Süloğlu İlkokulu

Merkez Mahallesi Salih Omurtak Cad. Süloğlu/EDİRNE
Vizyon
Okulun ve çalışanların saygınlığını arttırarak, geleceği görebilen mutlu bireyler yetiştirmeyi hedefleyen; yenilikçi, araştırmacı, öncü, teknolojiyi iyi kullanan, geleceği sorgulayıp yaşama güvenle bakan, şeffaf bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi; kişilikli ve bilinçli, kendisine güvenen ve yeterli, gerçekçi, araştırıcı, kendini sürekli yenileyen ve geliştiren, kendi kendisiyle ve başkalarıyla yarışan, eleştirici, medeni cesaret sahibi olan, topluma yararlı, çevreye duyarlı, hoşgörülü, milli değerlerine sahip çıkan, insanlara saygı ve sevgi ile yaklaşan bir kişilik ve ahlaki karakterde yetiştirmek, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
09.00-15.00
Doğal Gaz
Okulumuz Edirne İl Merkezine 28 km uzaklıkta olup Süloğlu İlçe Merkezindedir.